Životní hledání

Životní hledání

Anotace: ---

Co hledáme v životě? Lásku? Uznání?

Touhu? Vyznání?

Velká slova proudí kolem nás,

na nitce z pavučiny

houpe se náš čas.

Hledám tebe

můj osude,

co přisouzen jsi mi byl.

Mé rozhodnutí příjít musí

a přítel déšť

snad slzy skryl.

Zazemí a kompromis...?

vždyť skloubeny jsou i s láskou

Však touhu a vášeň

si užívat

na očích s černou páskou.
Autor widder, 28.10.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Bíša, Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí