Jako kapka vosku

Jako kapka vosku

Anotace: ...

Jako kapka vosku se roztéká,
když k tvému nitru proniká,
když tvého srdce se dotýká,
jako kapka vosku roztéká

Jako kus ledu je mrazivá,
když její láska umírá,
když nůž její duši rozmlývá,
jako kus ledu - mrazivá

Jako hrst ohně hoří,
když hranice své boří,
když zklamaní uvěří,
jako hrst ohně hoří

Jako kapka vosku se roztéká,
jako kus ledu je mrazivá,
jako hrst ohně hoří,
dej šanci svému noži
Autor S!muSh (004), 28.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 1
Poslední tipující: Bůchví...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedávej!

28.10.2008 22:12:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí