Co je to Pravda??

Co je to Pravda??

Anotace: jak na to odpovědět?

malá dívka navléká korálky
a vidí v televizi vojáky
vidí jak mají přehlídku
a ona má sbírku medvídků

zeptá se tati, co je to válka???
to je když lidé jdou bojovat a umírat

ona se zeptá tati, proč tam jdou??
víš, každý si musí za svou pravdou stát

děvče se ptá dál tati, co je to pravda??
Autor někdojiný, 29.10.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Šantir
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí