Small, viscid finger

Small, viscid finger

Anotace: Popisuji to, co vidím, když před usnutím zavřu oči... asi to nepochopíte, ale to mi nevadí.

Malé, slizké ručičky
Sápají se z hlubin
Po mě
Nechápou
Že je nechci

Štitím se jich!
Jsou už skoro u mě
Dotýkají se

Jásají
Dosáhly svého cíle
A vyžívají se
V mém strachu
Z těch bastardů

Zbavte mě jich
Prosím
Autor child.of.saviour, 29.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí