Sebevražda

Sebevražda

Anotace: to ten zkurvenej život.....

Při zemi se už jen plazíš
zní ti jenom jeden tón
všichni říkaj jak všechno kazíš
jen se plácáš už jen v tom

Že život se ti sere
každej se jen pere
a lásku pomalu ztrácíš
ve vzpomínkach se vracíš

Ale nemůžeš se hnout
nemůžeš ani mluvit
ve svých myšlenkach si plout
díru v zemi si zamluvit

Nemáš síly,nemáš naděje
že se na tebe štěstí usměje
nemáš víry ani lásky
už nestačíš mít vrásky

Ze vteřiny na vteřinu
zastřelím se přes peřinu
a pak všechno uletí
i muj život bez dětí...
Autor NINA HAGEN, 29.10.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co mám napsat?neblbni!jednou budeš s radostí,kopu dětí,starosti,řešit v klidu rodiny,tak nedělej blbiny

29.10.2008 22:25:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí