Moje vlastní srdce!

Moje vlastní srdce!

Anotace: .

Noc je nocí, život všude zastaví se,
realita láme se pokroutí se.
Kdo mě políbí, navždy si smrti lokne,
zešílí každý, kdo se mě jen dotkne.

Noc je nocí- v noci každý nosí masku,
těžko rozeznáš nenávist, nebo lásku.
Noc je časem snů, které se zdají blíže,
jako hvězdy padající do negližé.

Dva životy žiju - ten noční a ten denní,
přesto se v motýla můra nepromění.
Čí jsou má křídla teď? Motýla? Nebo můry?
Nesu hříšníkům radosti, nebo chmury?

Nevím a bojím se, po nocích slýchám zvuky
při kterých třesu se, co držím, padá z ruky.
Jak struna na prstech dlím vděčně na pomlce,
strašlivý svuk!Toť...
Autor Calypsó, 30.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jedam, mosquito, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se čteš:))

13.11.2008 20:23:00 | Holis

...Dva životy žiju, ten noční a ten denní...
to je jak o mně:)

31.10.2008 00:03:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí