Za Tebou

Za Tebou

Anotace: Jdyž někdo někoho ztratí...nastane zima

Nastala zima a křídla černé vrány
dosedly na oltář
tvého zkřehlého těla
Tvé oči již dříve byly vyklovány
a zjizvená mlčela tvář -
to vak vrána nevěděla

Nastala zima a křídla bíle hrdličky
roztáhla se krajinou
a oblohou za obzor
Perleťová lázen zalila jedličky
s náladou tak jinou -
a chladný vítr sešel z hor

Nastala zima a černá vrána
stále sedí na tvém čele
a hrozně kráká a kráká
Jsou děsivá tahle rána
v náručí nepřítele
co číká si temným jménem - smrka

Nastala zima a ta hrdlička bílá
hladí dětem líce
a vítr cuchá jim valsy
O tomhle si lásko vždycky snila
vychovávat děti - teď jsi mučenice
svojí nedozírně jasné krásy

Proč musela jsi tou cesto jít?
Proč nešla jsi rač kolem lesa
Mohla bys teď semnou žít
a já nehleděl bych na nebesa
s prosebným pohledem a modlitbou
"Vraťte mi mou lásku zpět!"
Já kráčím teď těžko onou pěšinou
a snažím se dojít na onen svět....
za Tebou...
Autor Chašmodský, 31.10.2008
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Isobel, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, d.i.z.z.y
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm...ani se mi do toho ticha nechce mluvit...Ale je vážně krásná.

04.11.2008 19:20:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí