Nový člověk

Nový člověk

Anotace: *********************

K zamyšlení dnešní den,
já lásku krátce tkvěl,
avšak zbyl mi jen ten sen,
rád bych se v ní zas skvěl.

Cítím... nějaka změna,
myšlenky zločince, či snad vraha?
ó to ne, to jen něha,
pár let mi ta prokletá Praha vzala!

Probuď se, budíček, vstávat!
vzchop se, dost všeho litování,
nauč se opět zase dávat,
s dalším osudem žádné slitování!

Ber život tak jak plyne, co dává,
odpusť, pochop, žij s pokorou,
nech ji, ať se klidně vdává,
začni u sebe, buď jí oporou!

Učím se, fakt se snažím,
byla to lekce, změna je nutná,
někdy do toho až moc pražím,
avšak změna, byla už nutná...

Léčím se léčím, chce to jen čas,
přestat se schovávat a hrát
být opět a zas jedním z vás,
stát se člověkem a umět i brát...
Autor csieksbo, 31.10.2008
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Tacca, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí