O.Š.

O.Š.

Anotace: Opět jedna o mém spolužákovi, máme to ale inspirativní třídu :) Myslím, že báseň mluví za vše, je prostě svůj. (napsána 30.10.2008)

Je 8:00.
Zvoní.
A za pět minut
vtrhneš do třídy
//jaké překvapení//

Promiňte opět
dnes rodinné důvody
//maminka ho nevzbudila//

Za svou špatnou pověst
můžeš si jen sám
//teď jsem tě prozradila//

Přesto v tobě třímá
cosi, co nedá se popsat
když celá třída dřímá
//ty ozveš se chrochtáním prasat//

Pravidla neuznáváš
a najevo to dáváš
proto štveš všechny
poctivý lidi
//zakládaj si jen na tom,
aby se zalíbili//

Nevšímej si jich.
Dál do očí pravdu říkej
vždyť to jsi ty
//jsi prostě jinej//

Tak opravdovej
ve svých básních
umíš najevo dát city
//proto ti závidí!//

Profesorka, kterou nesnášíš
říká: třeba budeš
v čítankách!
Za to dala by pětník
tučným písmem bylo by připsáno:
//BOHÉM, ANARCHISTA, BEATNÍK//
Autor mauvais-ange, 31.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí