Je ticho !

Je ticho !

Anotace: .... největší nepřítel samota

Je ticho!
Je ticho a tma a já velký strach mám.
Jsem sama samotná
a Ty jsi taky sám.
V tom velkém světě cítím
se tak opuštěná.
Jsem sama samotinká
a ty jsi taky sám.
Tenhle ten pocit osamění
tak dobře znám.
Kéž bych teď měla Tebe vedle sebe,
hned by bylo světlejší to černé nebe.
Je však tma!
Je tma a ticho a já velký strach mám.
Proč tenhle pocit osamění tak dobře znám.
Autor puffka, 31.10.2008
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí