Už se blíží půlnoc

Už se blíží půlnoc

Anotace: jen o tobě si nechat zdát.........

Snad pomalu usínám,
čas ztrácí svou moc,
když na tebe vzpomínám.

Vzpomínám na chvíli,
kdy byl jsi se mnou,
proč nemám dost síly,
proč chci být jen s tebou.

Proč nemám dost odvahy,
říct Ti co cítím,
snad bojím se pravdy
mám starch že se zřítím.

Nevím co říct,
když díváš se do mých očí,
snad mám chuť tě svléct,
a strávit noc v tvé náruči.

Vím že je to pouhé snění,
musel by se zázrak stát.
Nechci zůstat v zapomění,
Jen o tobě si nechat zdát.
Autor puffka, 31.10.2008
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí