Hodinářství

Hodinářství

Anotace: Pozitivní,nenáročná..

Sbírka: My favorite

Jedny hodinky jdou rychleji než všechny kolem.
A ostatní se je snaží dohnat.
Nejde to a tak melodickým alarmem se pokoušejí vzbudit
Ospalého hodináře,který měl by je srovnat.

Velké kyvadlové hodiny se ujaly práce přesně v celou.
Vyzvání a dvanáctkrát uhodí do zvonu svým srdcem.
Jenže hodinář je na ten zvuk zvyklý a tak nevnímá,
jak hodinky co šly napřed se ostatním jen smějou.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 09.09.2005
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí