Johnova přehlídka života

Johnova přehlídka života

Anotace: Napadlo mě to u písně Green day - Macy´s day parade...

Tohle je přehlídka Johnova života
Existence na podprahovým předměstí
Mezi betonovou šedí domů
Mezi barevnými odpadky ulice
Korzování kalužemi vody a krve
Proč právě jemu vybral osud tu nejtěžší cestu?
Ztratil vše co měl
Ztratil tebe a teď i sebe
Bez cíle, bez života kráčí dál
Stále čeká, že tě potká a ty řekneš:
Milý Johne jsem jen tvoje...
Tak mu dej tu naději!
Prober ho z letargie!
Vzbuď ho dokud je čas!
Protože mrtvé už nikdo nevzkřísí...
Stále doufá, že tě zase uvidí
Ale jak dlouho?
Vrať se a on pro tebe vymaluje celé předměstí
Třeba žlutými slunečnicemi...
Autor BeatleJohn, 04.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: E-man, Romana Šamanka Ladyloba, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám z Tvé básně pocit... líbí se mi :)
maluj dál

04.11.2008 16:58:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí