Jahodové blues

Jahodové blues

Anotace: Strawberry fields forever!

Pojď si se mnou sednout
na jahodová pole
sladká šťáva teče
po našich holých nohou
rudá jako krev žilách
neboj to jen kluci si hrají na vojáky
kolem padají jahodové granáty
nikoho nezabijí, nikomu neublíží
v kaluži rudé šťávy leží on
ten co bojoval za svobodu
až ta nevinná hra skončí
zvedne se a půjde domů
znovu žije, ale to se smí
jen tady na jahodových polích
tady se smí vše, jen ne ubližovat druhým
tak pojď, vezmu tě za ruku
zatančíme si mezi lány jahod
bílá záře hvězd, černá noc
a rudý nektar z plodů lásky a míru
budeme tančit celou věčnost
ležet ve voňavých jahodách
a já tě pak odnesu do nevinně bílých peřin
Autor BeatleJohn, 04.11.2008
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, E-man, Mbonita, Triffid Kolbe, Bůchví...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak jahodově lahodná ..a já jahody miluju..a blues to jistí:-)
že budu tě čísti..

04.11.2008 18:30:00 | Mbonita

ano posloucham beatles, ale opravdu to není pokus o kopirováni - autor

04.11.2008 17:37:00 | BeatleJohn

Přiznej se, co posloucháš za muziku?

04.11.2008 17:27:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí