Vášeň

Vášeň

Anotace: ...občas se ztratí a není to nic moc...

Každou noc ji hledám
Asi se ztratila v času.
Nebo ji dusí stereotyp
toužící po zápasu.

Unavená, odhodlaná
Brání se beze zbraně,
vytesaná do kamene
pak padá odevzdaně

a i když vím,
že to není, co si přeje
ústřední topení
je jediný, co nás hřeje

A jak duha na nebi
Co barvy
ztrácí,
Procházíme
I my citovou
Regulací...
Autor Kubajss, 04.11.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: shakespeares, MishaX
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten začátek mě moc neoslovil...
..ale koncem jsi mě přesvědčil

*

04.11.2008 19:09:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí