Aurora

Aurora

Anotace: ...

Aurora, dluhý kaštanový vlas,
Aurora, krásný útlý pas,
Aurora, hluboký sametový hlas,
Aurora, plné rty barvy krve,
Aurora, závistivý pohled žen, jenž každého zebe,
Aurora, v rubínovém hávu, který spadá až na zem,
Aurora, v korzetu dokonale vytvarovaná prsa,
Aurora, pohled každého muže, pří kterém srdce zaplesá,
Aurora, jedovatě zelené oči,
Aurora, pohlédneš do nich, má tě ve své moci.
Avšak přijdeš-li blíže, pohlédneš v její tvář,
zjistíš, že ji vlastně vůbec neznáš,
čelist poklesne v němém úžasu,
vidíš...nesmíš hledět jen na vzezření a krásu,
není vše takové, jaké se zdá být.
Autor Gallathea, 04.11.2008
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aurora, Aurora, to je pěkná povora
jen jednou si vystřelí
a sto let jsme v prdeli

04.11.2008 22:21:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí