H á d k a

H á d k a

Anotace: Otrava života - zamyšlení

H á d k a

Ten svár,ta zloba,ta zášť
ta neschopnost domluvit se
ty furie,ty hulváte, tak prašť!

Ta hloupost,ta zabedněnost,ta tupost
ta neschopnost domluvit se
ten afekt,ta nevychovanost,ta blbost!

Ta špína,ubohost a nízkost
po čase zbývá omluvit se
to trapno,ta ostuda a zlost!

Hádka – to úrovně je žebříček
Hádka – to barometr ovládání
Hádka – to zrada lásky,milování
Hádka – to chybí tolerance kousíček!

H á d k a

To neschopnost lidí je
druhého pochopit
a méně zloby chovat
/rozumět,třeba i politovat/.

To neschopnost lidí je
na spor se dívat
jako na nedorozumění
spravedlivý přec pochopí
zloba,záludnost
ta spravedlností není.

Prosinec 1979
Autor Rebelek, 06.11.2008
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí