BEZNADĚJ

BEZNADĚJ

Anotace: http://uk.youtube.com/watch?v=qz7vGW2_5c0

Ztracený naděje
pozvednutý
perutěmi křídel
nejkrásnějších motýlů

Asi aby mi ukazali ironii mýho světa

Nezvladnutelnej strach mě přišel
asi behem sotva sekundy
pozdravit

Úzkosti zžírající srdeční okolí
zamítly odchod do vyměšovacího ústroji
- jsme dobří přátelé.

Chci tobogán naopak

Vysral se na mě další pták..
Na autobusový zastávce..

Prej za to že jsem
(ne)odmilovaná
neuspořádaná
sama

Tak jsem mu řekla at si strčí křídlo za ucho
Autor Thesssinka, 06.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, fuu, Triffid Kolbe, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsi tomu ptáku řekla pěkně...

06.11.2008 21:50:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí