Co mincí leží na cestách...

Co mincí leží na cestách...

Anotace: jsem zloděj dnů - jsem kradař času - jsem střípek snu - jsem... vina hlasu.

Co mincí leží na cestách -
- na cestách podél těch mých!
A jak se lesknou ve hvězdách!
Já doma v kupkách zářivých
sebrané mince co poklad mám
a jak jdu cestou, další přidávám.

Co lesku zlata v příkopech
na cestě z domu - cestě k tobě!
Pak odráží se na stropě
když tyhle mince ve svém domě
sám v záři svíce počítám.
Já už jich plný pokoj mám!

Já, osamělý zlata přítel
mám vždycky pár jich po kapsách...
Vy zeptat se mě na ně smíte,
já však je zapřu! Já mám strach!
Strach o své hvězdy ve svém domě...
Protože vím - nebyly pro mě!
Autor Bůchví..., 06.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 11
Poslední tipující: Lady Carmila, Holis, Psavec, Mbonita, Anewue, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST:-) já vím, že jsi dobrý...ale takhle moc?! krásná myšlenka-)

16.11.2008 11:11:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí