SEN O ŽIVOTĚ

SEN O ŽIVOTĚ

Anotace: ...RP...téma 1 "sen,ze kterého jsem se málem nevrátil"

.

Vracím se z toulání
pubertální smečky

Unaven dětstvím
ihned do tmy usínám

Letím si bez křídel
máchám jen rukama

Chci tam dnes doletět
shora mu zamávám

*

Nechci by zapomněl
na syna svého
že si tam bručí
vina není jeho

Sen se mi vrací
stále jen padám
štěstí mě opouští
jak jakýs vandal

S rozbitou skříňkou
pokladů světa
zvedám se ze země
znovu jen vzlétám

*

Můj vlastní otec
pro mne jen kmet

Mé hračky zbytečné
svobodný svět

Tíží mne k zemi
ruce jsou znavené

K tomu dva brášci
dávno jsou za hrobem

Co naplat
život jim táta dal

Zub za zub
Bůh si je k sobě vzal

Vandal

*

Ráno se probudím
myslím jen na otce
honem si usínám
nechci se navracet
chci jej vidět ve snu

Deset let trvalo
než se mi vrátil
a roky potom
až se sen ztratil
zasranej sen

.
Autor WAYWARD, 07.11.2008
Přečteno 268x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, blue, Manon.H, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, střelkyně1, NikitaNikaT., jiljovský, spare, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a málem jsem zapomněl...

děkuji za účast v říjnovém pokusu :o)

20.11.2008 20:43:00 | blue

je to pěkný :)

osobitě vyjádřený, tak jak člověku přijdou slova na jazyk
prostě je to... Tvoje, Tvůj sen :)

20.11.2008 20:42:00 | blue

opravdu síla

08.11.2008 19:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Líbí se mi, hlavně začátek mne chytnul.Silné téma!

08.11.2008 08:57:00 | jiljovský

Tak tohle je hodně silný...

08.11.2008 06:00:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí