Tak daleko a přesto blízko

Tak daleko a přesto blízko

Anotace: Hasovi :-*

Tvůj život - tak daleko od mého
tak daleko jako jsi ty
ale nelze spočítat ty dny
strávené s tebou v písmenkách.

Tvé usoužené srdce je blízko mého
soucítím a věřit s tebou nepřestávám
a i když je to marné - tak to nevzdávám
my najdem naši Středozem!

Tam se smaže prostor mezi námi
a naše přátelství nebude pouze čtení
sice v mých vzpomínkách otisk tvého pohledu není
ale do srdce ses mi vryl dost.

A dík za tvoji trpělivost ;)

MTR, H.!
Autor Nessy, 07.11.2008
Přečteno 742x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Bíša, jesterka, sondulacek, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí