Epitaf

Epitaf

Anotace: na náhrobní kámen

Zbyl jsem sám ve světě bouří
kde každý pro sebe nad zlatem krouží
úzkost srdce, mlhavý dech
tvrdost lidí, bezedný břeh

faleš a hráčství jim není cizí
ubili vše ze svých vizí
slzy, alkohol, prodejné bytí
ve slečnách skryté, uvadlé kvítí

ve světě nářků, zrady a bolu
kde ani dva nedrží spolu
a lásku pouze ze slov znají
a své já i před sebou tají

strach je teď to jediné pouto
samota, peníze, do vztahu cpou to
slovem realita se teď hájí
a malým čtou ze knihy bájí

Oó, jak jsou silní ti tvrdí lidé
staví z prachu a ten jim zbyde
a než z Hitlerem v nebi být
to radši navždy v zemi hnít

Tak mi připravte truhlu a věnce
a tu desku ozdobte tence
bez písmen , bez čísel nechte ji být
s vámi dál já už nechci žít.
Autor Elf, 09.10.2004
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak nějak... nevím jestli by se délkou hodila na náhrobek... ale to je otázka vkusu a velikosti jaksi pohřebního místa... :-)

17.12.2006 19:03:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí