Mobil

Mobil

Anotace: Jednou stejně příjde inovace.

Bylo nebylo a nebyl,
měl jsem sen že jsem mobil.

Lidé se mi svěřovali,
zprávičky mi posílali.
Co jsem slyšel vyznání o mě a o znamích.

Nebudu vám povídat,
bylo to ho vážně dost.
Sloužil jsem vám pro radost.
Již přichází můj čas,
nebude mě potřeba.
Na skládce budu si,
vklidu vzpomínat.
Autor Hantec, 07.11.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí