Krása a povrchnost ...

Krása a povrchnost ...

Anotace: Je povrchní soudit každýho, podle toho jak vypadá ...Protože krása je uvnitř ...

Povrchní, tak povrchní
Když všude říkáte
„Ti dva jsou tak nechutní“
Hned co se otočí zády.
Tak co jim do toho kecáte,
když se maj rádi?

Když někdo miluje,
Na krásu nekouká,
Vždyť láska sama je krása o sobě
Když ty sníš o něm a on zas o tobě.

Je to tak povrchní,
tak povrchní
Když podle vzhledu
každý všechny soudí.
Zatímco jeden miluje,
Druhý se trápí,
Třetí si libuje,
Jak čtvrtý je krásný...

Vzhled je jen slupka,
Krásou se nazývá ...
Co je však krása?
To je jen to,
Co pod povrchem se ukrývá ...

To je skutečná krása,
U někoho však ošklivost,
Co srdce jen drásá.
Krása je v srdci,
Hluboko ukrytá.
Tam na povrchu na slupce,
Však není vyrytá.

Počkej však poznáš.
A časem ti dojde.
Krásný je ten, co miluje a odpouští.
Ošklivý však ten, komu tohleto ujde ...
Autor Philosophic Theory, 07.11.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassée Moteur, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí