tajný kult Luny

tajný kult Luny

Anotace: *

nad stříbrem
nad pomalou studenou
vědoucí září
dumám, kolik se mi vrátí zpět
toho, co z nadšení vydám
do bledě svítících řádků
propletených systémů
které jsou lunaparkem snů
jež ty mé mašinky
sní samy o sobě
Autor danielsoft, 07.11.2008
Přečteno 527x
Tipy 9
Poslední tipující: maranika, 6thSun, Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí