Proč nám nikdo nevěří?

Proč nám nikdo nevěří?

Anotace: promiň mi to, poprosila bych. Bude tlouct, ale nevím kdy, víš? Jednou... Jednou určitě

Otevřeným oknem
Pozoruju známý svět
Kolejí, co se protínají
Výhybek, které uhýbají

Trvalo nám dlouho
Než jsme si na sebe zvykli
Nádraží a já
Oba staří
Oprýskaní
Jeho opadávající omítka
S mými padajícími vlasy
Co se zachytávají na stébla trávy
Mezi pražci
Jako pavučiny babího léta

Tak proč nám nikdo nevěří?

Hraju koncert
S kytarou v náručí
Pro nádraží
Utápící se v zeleném šeru
A množství mých nepovedených fotek
Jeho krásy
Ono hraje pro mě
Ve větrných dnech
A nocích
Kdy větrníky lítají
Jako vrtulníky
A padají
Jako vyhaslé hvězdy

Nebojíme se nahoty
Bez omítky
Bez vlasů
Jsme jen plaší
A studení na omak
Autor její alter ego, 08.11.2008
Přečteno 333x
Tipy 31
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Barunka=o), F50.8, jedam, LaVendel, lennerka, Nevermind, Jahodová kopretina, stmivani.na.lepsi.casy, jitro, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noo, tak ta je snad opravdu nejhezčí z nejhezčích..nejen proto, že mám ráda tebe i nádraží:)

29.11.2008 17:00:00 | Barunka=o)

jsme svoji, navěky

09.11.2008 13:48:00 | jitro

souhlas s WW, taky tip

08.11.2008 20:05:00 | saddova

...působivé,dík počet jsem si ST

08.11.2008 15:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí