Rozehraná...

Rozehraná...

Anotace: http://uk.youtube.com/watch?v=QNHpRxPTOa0&feature=related

Violoncella

smyčce na strunách
tóny prostupující kůží
prsty v rytmu srdce
hudba bez hranic

andělská
a ďábelská zároveň

krásná
až bojím se dýchat

nahé vnímání
na prahu vědomí
pocity beztíže
čas bez hranic

dýchám

tělem prostupují tóny
jak sluneční paprsky
korunami stromů
hřejivé
a mrazivé současně

choulím se
bezbranná
hýčkaná hudbou
a vlastními pocity

s květy jabloní ve vlasech
vlahým větrem v záhybech šatů
ranní rosou na řasách
kapkami deště na rtech
sněhovými vločkami na dlaních
.
.
.
niterně rozehraná
do partitur...
Autor Lorraine, 08.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 29
Poslední tipující: Meriel, jedam, Kozoroh 1, WhiteSkull, Myrja, Štěpina G, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Petbab, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Apocalyptica-Nothing Else Matters ...jo to je vážně dobrý ...mám tyhle chlapce rád ...ale originál je nepřekonatelný ...

11.11.2008 08:45:00 | WhiteSkull

Apocalyptika... stále mne asociace jimá, na film Všechna jitra světa...

08.11.2008 22:55:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí