Dnes ještě není čas zemřít

Dnes ještě není čas zemřít

Anotace: ...

Dnes ještě není čas zemřít,
dnes ještě setrvačnost platí
a možná že leckteří svatí
měli strach.
Stará Japonka z Hirošimy
hloupě pláče a její snění
v proud mocné řeky se mění
než řekneš švec.
Vločky duší se rozpustily
v žhavých dlaních vysokých pecí
stane se mnoho takových věcí
než spadne klec.
Dnes ještě není čas zemřít,
dnes ještě setrvačnost platí,
setři si z umazaných gatí
stříbrný prach.
Autor voedor, 09.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to, že je mi 14 se vážně nevymlouvám. Z mé strany o tom nepadlo ani slovo.

Beru tvoji kritiku , ale tohle už hraničí s urážením.

Mimochodem, moje sympatie k tobě nijak neovlivní Tipy.. Až se mi něco tvého bude líbit, prostě tě ohodnotím..

Měj se

10.11.2008 15:24:00 | In My Happy Darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí