moody

moody

Anotace: ..

Chtěl bych kotě
věřit v život po životě
tak jak to psal Moody
ale kudy kam?
Utíkám jak osel na žentouru
a znám jen z pekla rouru.
Chtěl bych kotě
nocí vyprávět
ale to tě
nezajímá
ty jsi jiná
jako tenhle svět.

Ulítám jen občas
na meskalínu
a pak se bojím stínů
ulitám šnečím
žaluju a brečím
proklínám tu zimu.

Chtěl bych kotě
věřit svojí botě
že už světem nezbloudí
a ty dva hrby velbloudí
na hřebík už pověsím...
smím?
Autor zenge, 09.11.2008
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: raďo, monterka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen do toho :o)

09.11.2008 15:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí