O čem psát?

O čem psát?

Anotace: ...

O bezedné lásce
O nekonečném přátelství
O prohrané sázce
Nebo o životním poselství?

O sklenici vína
O bezmračné obloze
O tom jak teče řeka líná
Nebo o zákeřné viróze?

O okvětních lístcích
O jarním deštíku
O manželských svazcích
Nebo o sladkém čajíku?

O válce staleté
O životě šťastném
O princezně prokleté
Nebo o princi krásném?

Já nejraději píši o ničen
A přitom myslím na vše
Tím nestanu se básníkem
Ale možná někdo si to přečte.
Autor veronicie, 09.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, zzlatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlení, skoro meditační...

09.11.2008 18:41:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí