Chtíč

Chtíč

Anotace: ...

Duše z těla vyletěla,
srdce mi tak buší.
Nevidíte, že bych chtěla,
vy jste slepí, hluší.

Chtěla bych tebe,
chtěla bych tvé srdce.
Vyletět do nebe,
s tebou ruku v ruce.

Chci s tebou být,
vedle tebe snít.
Víš to nebo nevíš?
Nebo tomu tajně věříš?

Chtěla bych ti o tom říci,
ale to se nehodí.
Tebe celého si svlíci,
na postel tě pohodí…

Vyletěla duše z těla,
usedla na zvadlou růži.
Srdce zahlušila děla,
toužící po tomto muži.

Příjde den, ten poslední,
kdy jeho tvář uvidím.
Duše srdce uzemní,
pak se v krvi utopím.
Autor MalaMarkis, 10.11.2008
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, F.i.L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne dilko

05.02.2009 14:36:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí