Bříza

Bříza

Anotace: Byla jednou jedna stará bříza..

Přiopilá větrem pod hvězdami,
léčila si křikem,pláčem splín.
Bříza,která ještě včera s námi,
byla naším svědkem spolu stín.

Zvedaje se vítr,plave listí,
z větve břízy zná svůj konec v dál.
A dnes bříza cizí kamna čistí,
co v ní ještě oheň včera plál.

Uhynula bříza spolu s námi,
skonal kořen břízy s ní i klín.
Kde v nedělním dešti pod hvězdami
kryl naše polibky její stín.
Autor Zdenek, 10.11.2008
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Psavec, fab four, Tacca, Jan na Druhou
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HEzky napsaná, ale pro mne trochu smutná...

11.11.2008 08:08:00 | NikitaNikaT.

Hezká, pane.

10.11.2008 21:30:00 | Psavec

..čas..stopy..zahladil..

10.11.2008 19:53:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí