Dobrú noc...

Dobrú noc...

Anotace: posielam k tebe...všetko,čo mám... spinkaj...spi....

...pošlem k tebe moju silu,
ktorá zakryje ťa po hlavu,
privolám aj nočnú vílu,
nech prinesie sny na slávu.

nočné mory nech sa vzdalia,
a ostanú krásne sny,
prebúdzaj sa za svitania,
privri oči,spinkaj,spi...
Autor maliska, 10.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: radexk, Psavec, Jin, Holis, Simísek, enigman, Bíša, fab four
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí