???

???

Anotace: Nevím, jak kartářky, ale karty nelžou...

Karetní obrázky...
průvodci dějoví

výklady z reálu
viděno iluzí?

Jak v snové obrázky
každému na míru vmíchat si nechají
směsici příběhu v dějovosti...

Vyčlení z kupičky znamení údajů,
nechané v paměti totožností...

Ve víru váhání,
kladeny dle řádu...
dle přesné posloupnosti...

V oparu hledání
při vůni vanilky
že je nám vzájemně
soubežně mile...

hovoří obrázky do nitra významně,
s mystickým závanem voňavé chvíle...

Plamínek očistný se lehce vznáší
zesílí, zeslábne, tak stíny mění...
na stěnu vidění přenáší vjemy,
co už jsou minulé - v zapomnění...

Hledíme s podivem na doby minulé
nad sebou samými v úvahách tápem...
...Mozaika zapadá...
...Nejasnost mizí...

Minulé konání najednou chápem...

Konec už hledání, zbytečných otazníků,
stavme si zítřek v přítomném okamžiku!
Autor Veselý Drak, 11.11.2008
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Manon.H, Bíša, Tacca, Helena Buchtová, Anita Buchtová, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Těším se na příští výklad z karet! :-)

11.11.2008 22:55:00 | Anita Buchtová

neni to zle,ale nekdy je mene vice...tim myslim slova...

11.11.2008 21:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí