Bitvy

Bitvy

Anotace: ...ty životní...

Byla jsem douho sama
sama sebou pekelně zklamána

Pak jsi se zjevil ty
políbil jsi moje rty

A vše se jak kouzlem proměnilo
vše zlé se téměř roztavilo

Dala jsem ti svojí lásku důvěru
byla jsem šťasná že tě mám

Pak zase jsem se zklamala
a ty jsi u toho tentokrát stál

Hrál jsi v tom hlavní roli
já byla jsem v tu chvíli sama
na na bitevním poli

Tohle byla moje asi třetí životní bitva
ve které jsem vyhrála...
(Těch prohraných je vícero)

... a život svůj zas na chvíli získala...

Však bitvám konec není
dokud se život ve smrt nepromění...
(A i potom se musí bojovat)
Autor hezule, 12.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je jeden velký boj... každý se, tak nějak, perem o to své.

13.11.2008 16:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí