museli byste ho videt

museli byste ho videt

Anotace: ˙˙

potkala jsem manika
kdyz jsem zatahovala prvni hodinu
co vypadal jak klasickej kerouac
sedel tam na zabradli
vedle sebe svuj bagl s dirou na boku
a listoval nakym casakem o bydleni

koupila jsem mu krabku
byl mi vdecnej a daroval mi usmev
(mnohem uprimnejsi nez mi pak daroval profesor
kdyz videl,ze jsem o jeho hodine prisla)
pokecali jsme o zivote
a tak vubec

nestezoval si
vsichni si myslej,ze jo
jenze on ne
jenom sedel,usmival se,kouril cigara za moje prachy
a byl spokojenej

nic neresil
proto jsem byla rada,ze jsem ho potkala
a aspon tech dvacet minut z myho zivota
mu venovala

ášřýíýřší+íéíéšářřšýřýščáýšřýěéíř
Autor Layla., 13.11.2008
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Helena Sládková, Mario de Janiero, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm... tohle není báseň... tohle spíš patří někam do drobných úvah alá Fulghum

13.11.2008 12:50:00 | Anewue

...tip za obsah

13.11.2008 11:41:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí