Zlá chvíle

Zlá chvíle

Anotace: I takové jsou nálady když se nedaří podle představ...

Sbírka: Zklamání.

Já nevím co se se mnou děje
můj svět se točí pozpátku.
Na černých linkách beznaděje
vepsaná slova do řádků.
Bezduchá slova nicoty
linky se černé prohýbají.
V krajině věčné temnoty
životy lidí skomírají.
Studená prázdnota osudu
sklesle mi hledí do očí
chci vstát a říct já tu nebudu
kdo mi ten film rychle přetočí.

Tak kdo?
Autor Paulín, 13.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Holis, Triffid Kolbe, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude dobře.

13.11.2008 23:09:00 | Psavec

Kdybych to věděla, tak poradím, ale... nevím...

13.11.2008 22:24:00 | labuť

Já nevím kdo, ale věřím, že zlá chvíle odende preč co nejrychleji.

13.11.2008 21:13:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí