Na tisíc západů

Na tisíc západů

Anotace: 2007,2008

Zamknu se na tisíc západů
Do svého pokoje
Nemám chuť ba ani náladu
Schází mi oboje
Až budeš dospělá
Usnu Ti na klíně
Ač se to nedělá
Spláchnu svět ve víně

Za víno zaplatím
Celý svůj velký plat
Lék proti závratím
Ten musí něco stát
Lék proti bolesti
Ztlumí mé nezdary
Pohlédnu na štěstí
Skrz vinné výpary

Uvidím kopec dětí
A v jejich stínu sebe
A recyklaci smetí
Co baví spíše tebe
A klouže každé lyži
Co připraví se k sjezdu
I smrt co se k nám blíží
I Proximu – tu hvězdu

Uvidím Alchymistu
Jenž vede ty co vyšli
I Smetanovu bustu
Tam kdesi v Litomyšli
Pak v rámci dospělosti
Odevzdám klíče vínu
Dřív než mi ztuhnou kosti
A než podlehnu splínu
Autor Petrik78, 14.11.2008
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Renatka, Romana Šamanka Ladyloba, Sunny, KILLVIR alias woody jelen, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, Pazi, pěkně se ti rýmuje a hodně dobře se čte...měj se hezky, dávej na sebe pozor...

16.11.2008 13:17:00 | Sunny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí