Zbytečné verše

Zbytečné verše

Anotace: Takhle dopadá většina toho, co napíšu...

Vláčet se v papučích,
ranní opar parazitem autoskel,
na semaforu otazník.
?

Postávám,
na uhlopříčkách náměstí
a
v kapse pár veršů,
co vyhodím do koše,
na šlupku od banánu
a konzervu fazolí.

Bojí se,
tak rády by vzlétly, však
Stydí se,
malinou na jahodníku a
Kvílí,
nechtějí obalenost plísní,
co do léku daleko.

Pokládám víko,
.............chcípnou na vyčerpání.

Odcházet v županu,
přesycenost dýchacích plynů
u parapetů oken.

Ospalé město sní
a verše bojují
v plastovém boxu.

Uléhat do peřin,
pocity básníka
na válečném poli
a synapsí přikládat peřinu
k vychladlému tělu.

Usínat

-na náměstí ticho-
jarní deštík miluje se s chodníky.
Vítr čechrá účesy stromů
a přijíždí popelářský vůz.

*Ranní opar parazitem autoskel,
na semaforu zelená.
Autor chroust17, 15.11.2008
Přečteno 255x
Tipy 10
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, RustyHalloes, petříček, Nút, Churry, Helena Sládková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

po ránu odpadková poezie... bomba :o))

15.11.2008 09:58:00 | Nút

Jo tak tohle je 100%! To jsi prostě ty! "o)

15.11.2008 09:28:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí