S poctivostí...

S poctivostí...

Anotace: ...

Bylo to dávno, bylo to kdysi,
kdy Lenin vydal ty svoje spisy.
Engels a Marx přispěli taky,
dneska jsou ale, všichni za čů*áky.
Ptali se po lidech, co vlastní věci,
jestli jsou lepší, nebo víc velcí.
Odpověď překvapí, jsou jenom lidé,
jenomže nečekaj', co na ně zbyde.
Chceš-li být bohatý a nežít v špíně,
rychle si nakraď a buď taky svině.
Autor Demedalex, 15.11.2008
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Holis, Hesiona-Essylt, Bíša, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí