Medicína

Medicína

Anotace: bez přítele nelze žít...

MEDICÍNA
Když vrátit se chceš k minulosti,
zeptám se tě proč a jak,
všichni žijí v současnosti
a nebude to jinak

Nechoď nikam,
zůstaň se mnou,
ať si mám s kým povídat
a s problémy se svěřovat

Nechápavě na mě zíráš
do tváře se mi však nepodíváš
proč nesmím jít, nedrž mě tu!
Prohodíš pak hloupou větu.

Vždyť kolem sebe máš přátele ,
my máme zas tebe,
bez kamaráda ti nic nejde
a srdce tě zebe

Až budeš sám,
tvá duše zčerná,
dostaneš se k šílenství
s medicínou hned přispěchám,
říká se jí PŘÁTELSTVÍ !
Autor Šášula, 15.11.2008
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Anežka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí