Bezejmennábásnička

Bezejmennábásnička

Anotace: každý TO zná.....

Jaký je to pocit,
když na tváři ucítím studený dech?
A jaký je to pocit,
když mráz přejede po zádech?

Proč mám žaludek sevřený,
proč stěží polykám?
Proč se cítím jak člověk ztracený
a nevím kudy kam?

Zná tady někdo správnou odpověď?
Ať tu nemarním čas…
nebo mám hledat jinde?
...Zas...

Možná vím, o čem mluvím...
každý zná tu tajemnou, ničící věc!
Stojíte uprostřed temné ulice
a myslíte jen a jen na její konec.

Pronásledující stín
bije na poplach.
Nejste totiž sami!
Jde s vámi -
STRACH!
Autor Šášula, 15.11.2008
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Anežka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí