První polibky.

První polibky.

Anotace: O prvních polibcích,..ale i dnešní mají své kouzlo.

Prvními polibky,
ve štěstí ústa tají,
horoucí objetí,
svět kolem nevnímá.
Prvními polibky
se ústa rády hrají,
v tepně zrychlenou krev
nikdo z nich nehlídá.

Doteky jazyků,
sladkost rtů lepí city,
oči pln dojetí
maj jiskru skrz víčka.
Doteky jazyků,
nejsou ze stejné třídy,
v uších je slyšet zpěv
a vid rudá víčka.

Při prvním polibku
láska do srdcí vstoupá,
lze cítit tóny pjet,
ta píseň není hloupá.
Ve spleti jazyků,
zbyl dech jen na pár vteřin,
stud ztrácí v půli vět,
málokdo ten čas měří.

Zas je mi šestnáct let,
jsem s tebou opět v lese
a stopy na mých rtech
jsou téměř včerejší.
Zas je mi šestnáct let,
sejdem se zítra v deset,
snad aspoň ve svých snech
budu víc smělejší.
Autor Zdenek, 16.11.2008
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Psavec, labuť, Mbonita, Květka Š., Jin, jita.1965
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) ST! umívám se a vzpomínám též...

16.11.2008 21:43:00 | NikitaNikaT.

Kdepak ty vloňské sněhy jsou.

16.11.2008 15:44:00 | Psavec

první polibek...ach:-)

16.11.2008 14:32:00 | Mbonita

Jo,ten první polibek,nesmělý,úžasný...
ale to je tak dávno.

16.11.2008 10:15:00 | Květka Š.

Ach jo, mě bylo sedm a on byl tak krásný, to víš prvňáci
... tak jsi mě potěšil vzpomínkou.
Moc se mi líbil závěr :-)

16.11.2008 09:36:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí