Ti kdo tančí nad mrtvolou

Ti kdo tančí nad mrtvolou

Anotace: ...

Myslejí že znají,
naši hlavu, slzy jitřní
uvězněny v černém ráji,
na puklé struny tiše hrají..

Na seschlé dřevo,
vyviklaný trup,
na naše tělo,
s očima jak hnisavý strup.

Kopají v naši zhoubu.
Autor Trophy, 16.11.2008
Přečteno 280x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, NikitaNikaT., Danah, dablik007
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, tak já naštěstí nad mrtvolou netančím...

16.11.2008 21:57:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí