Procitám..

Procitám..

Anotace: je to divná básnička..

Zdrcená sladkou nevědomostí
ted procitám v reálném světě...
Zkroušená vlastními pocity
hledám samu sebe...
Hledajíc trpělivě v sobě nacházím tam tebe..
Však není to radostné schledání,
nad hlavou mám černé nebe..
Pokryté rudými hvězdami z
krvácejících dívčích srdcí..
...procitám...
Vidím,cítím, ted už vím,
že svět není jen o kráse..
ale i o bolesti,zlu, o lidech co touží po spáse..
Mezi nima jsem já,jsi tam i ty,
jsou tam všíchni,který trápí ty blbý zlý sny..
Autor Natalie Kolářová, 13.09.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hezky napsané, má to co do sebe, líbí se mi to...

13.09.2005 18:22:00 | NikitaNikaT.

Mně se to lbíí, je to zvláštní ale pro mě tam je něco pravdy=)

13.09.2005 15:14:00 | makretka

jejej omlouvám se za chybky...:-(((

13.09.2005 14:35:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí