Plač

Plač

Anotace: Název snad mluví za všechno, no ne?

Pláčeš? Tak plač,
A nech slzy kanout
jak křišťálový vodopád
ať tříští se v záři
o břehy světa
co jsou zlem,
nenávistí a pýchou omleté.
Jen plač, plač
a každá slza v diamant se změní,
a bude zářit jak hvězda
Na nebi nočním když naděje není.
Plač a slzy budou knoty svíček,
Plač a zažehneš v nich plamínky,
ty na cestu budou svítit
nocí zlou i bílou vánicí.
Pláčeš? Tak plač do nevědomí,
plač, nech slzy téct nebo tě zlomí.
Autor Johny Styx, 16.11.2008
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Já Esther Ruth, AnnieB, slečna Nefertiti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně magická...jsem unešená..ST

06.08.2009 14:38:00 | Dev_LATea_princess

magneticky prší

22.12.2008 14:29:00 | Já Esther Ruth

Mluvíš mi do duše..

28.11.2008 16:31:00 | AnnieB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí