Zvířecí

Zvířecí

Anotace: Někdo leze dírou,někdo oknem,někdo neleze a někdo dolezl

Kočka leze dírou,
pes oknem,
ty zprávy smrdí sírou,
bez pláštěnky zmoknem.

Pes přes oves skáče
a přitom už je zima.
Nemá ani maskáče
postihne ho rýma.

Tancovala žížala na zahrádce polku,
čmelákovi že jí hrál,dala mísu vdolků.
K čemu budou čmelákovi od žížaly vdolky?
Když má doma v úlu svoje včelky holky.

Plavala husička po Dunaji,
plavala časně k ránu.
Než přišel ošklivý myslivec
a dal jí smrtelnou ránu.

Hore do kopečka ovečka běžela,
protože byla neposeda,
byla však stará a na infarkt zemřela.
Běda jí běda.

Holubička vyletěla ze skály,
chtěla býti poslem míru,
vy jste o to ale nestáli,
tak přezobla si žílu.
Autor LaVendel, 17.11.2008
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsioriginální! "o)

17.11.2008 17:45:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí