Tanec

Tanec

Anotace: Tango,Valčík či Polku?

Víno je aroma pravdy
lež usnula v šatníku
kravaty a sukně na parket!
Začínáme dnešní bál.

Podpatky srážející se s podlahou
doprovázejí vášnivé vzdechy
s úšklebkem noc nahlíží okenicí
kalné lustry už dosvicují

Polibek stává se přístupným
hříchy ztrácí svá jména
rytíři pak místo růží
trhají tanečnicím hlavy

Sál vždy skončí sám a prázdný
zbydou v něm jen stíny kroků
co vedou z něj kamsi ven
kde s tmou ty stíny splynou
Autor Human Shadow, 17.11.2008
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Rolnička, kikis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm...Zajímavá...

15.02.2009 13:20:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí