***

***

Anotace: *

zahrajeme si,
jako že nikde nic není
a stvoříme si to znovu
pojď se po dlouhé době podívat
do té Zahrady, kde už nemusíš muset
pojď si po dlouhé době zazpívat
Tón, který se stane tvojí krví
pokaždé jinou, pokaždé jinak
pojď se po dlouhé době zasmát
při tom Tanci, při kterém jsi co jsi
zahrajeme si,
jako že někde něco je...
Autor danielsoft, 18.11.2008
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: maranika, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí