My, viselci

My, viselci

Anotace: ...slyš, dcero, pohleď a naslouchej...

Nad našimi hlavami
Něco se zakývá
My, prolezlí larvami
Jimž čas už nezbývá
Si ostříhali řasy vprostřed luk
Tu stařec, holka, tam osamělý kluk

My, hostina černých vran
Kol jizev s očima
Jež každou noc jsou dokořán
Ačkoliv nevnímaj'
Jsme lampy kolem prašných cest
Jež nechaly se k nesvícení svést

My, viselci na věžích
Zklamaných životů
My, majitelé otěží
Jež v prachu skřípotu
Se zpřetrhaly, visíme tu v touze
Přestat se houpat... ulehnout v suché strouze.
Autor Bůchví..., 18.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 10
Poslední tipující: Ještě dítě, Anežka, malá čarodejnice wiggová netopýrková, WAYWARD, ludmil, jusTMee
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si ostříhali řasy vprostřed luk... moje noční můry, jen tak dál :)

06.12.2008 20:29:00 | Ještě dítě

Moc hezké... můj otec se oběsil.

24.11.2008 20:18:00 | myší královna

ooo - totálně jsi mi vyrazil dech....
: )

19.11.2008 07:45:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Suchá strouha. Nesvícení.

18.11.2008 21:24:00 | ludmil

Jak překrásně optimistická...

18.11.2008 21:16:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí